Zoeken

Later goed geregeld? Check het nu! Jubileumeditie Pensioen3daagse op 3, 4 en 5 november 2020

30/10/2020
Pensioen3daagse

Op 3, 4 en 5 november vindt de 10e editie plaats van de landelijke Pensioen3daagse, een initiatief van platform Wijzer in geldzaken. Tijdens deze drie dagen vragen we aandacht voor uw pensioen. Ga ermee aan de slag. Dit kan op allerlei manieren. Zet in twee minuten de eerste stap.

Doe de pensioentest!
Heeft u later goed geregeld? Check nu in 2 minuten of u goed op weg bent naar uw pensioen. Doe de pensioentest op pensioen3daagse.nl/jouwpensioen en check uw kleurscore en pensioenleeftijd.
U krijgt ook handige tips om u verder in uw pensioen te verdiepen, zoals een verwijzing naar mijnpensioenoverzicht.nl.

Verandert er iets in uw leven? Check dan ook uw pensioen
Pensioen lijkt voor veel mensen ver weg. Toch is pensioen dichterbij dan u denkt. Stel u krijgt een nieuwe baan, gaat samenwonen/trouwen, krijgt een kind, gaat uit elkaar of u krijgt onverhoopt met een overlijden in uw gezin te maken. Deze levensgebeurtenissen kunnen direct gevolgen hebben op uw pensioen. Pensioen is dus uw hele leven door actueel. Lees meer hierover op pensioen3daagse.nl/levensgebeurtenissen.

Vraag hulp als u er zelf niet uitkomt
U bezighouden met pensioen is niet het makkelijkste om te doen. U hoeft er niet alleen voor te staan. Vraag hulp. Dat kan bijvoorbeeld op de volgende manieren:
1. Neem contact op met uw eigen pensioenfonds, namelijk GE Pensioen.
2. Vraag een familielid, vriend of buurtgenoot om te helpen. Twee weten meer dan één.
3. Ga naar pensioen3daagse.nl/vragen en stel uw vraag tijdens de Pensioen3daagse gratis online aan een professional. Hier vindt u ook de meestgestelde vragen over pensioen.
4. Zoek via pensioen3daagse.nl/gesprek bij u in de buurt een onafhankelijk pensioenadviseur die is aangesloten bij Adfiz en maak tijdens de Pensioen3daagse gratis een eerste afspraak voor pensioenadvies.